tag:blogger.com,1999:blog-1774186432095468486.post4406887887512668044..comments2023-10-26T07:34:56.629-07:00Comments on W kuchni z Montignaciem: Pulpety z kapustąmmkuchniahttp://www.blogger.com/profile/00113070589943164974noreply@blogger.comBlogger13125tag:blogger.com,1999:blog-1774186432095468486.post-76569014115463142632010-12-01T07:24:09.549-08:002010-12-01T07:24:09.549-08:00Swietne przepisy, mam nadzieje, ze wkrotce bedzie ...Swietne przepisy, mam nadzieje, ze wkrotce bedzie mozna dodac Twoja strone do ulubionych na facebooku. Czekam na nowe wpisy! Pozdrawiam smacznie:)Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1774186432095468486.post-17530497134092237222010-11-17T02:05:15.758-08:002010-11-17T02:05:15.758-08:00Bardzo ciekawy pomysł, na pewno warty wypróbowania...Bardzo ciekawy pomysł, na pewno warty wypróbowania!<br />Kapusta doskonale nadaje się do dań tego typu, ja z nią wprost przepadam, więc poeksperymentuje. :)spring_flowerhttps://www.blogger.com/profile/08502675180120203714noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1774186432095468486.post-21282100598748224312010-09-13T13:10:23.373-07:002010-09-13T13:10:23.373-07:00GŁÓD. PODJADANIE. Błędy IG.
BH.30.
MOTTO: Stabilny...GŁÓD. PODJADANIE. Błędy IG.<br />BH.30.<br />MOTTO: Stabilny poziom cukru we krwi przez 24h !!<br /> <br />Podjadanie w NOCY lub podczas dnia to zawsze jest z głodu. Głód odczuwamy wtedy, gdy poziom cukru we krwi spada. Podwyższamy go zawsze; dużą PROPORCJONALNĄ ilością tzw. __NISKICH węglowodanów, tj. do 26% wzrostu; czyli naszym ludzkim paliwem, a więc __GLUKOZĄ naturalną.<br />Głód u człowieka to czerwona lampka w samochodzie pokazująca, że paliwo się kończy. Zatankuj i Ty.<br />Musisz podnosić sobie poziom cukru szybko, w kategoriach dozwolonych i utrzymać długo, wtedy nie czujesz głodu.<br /><br />TAK ułożyła to przyroda planety o nazwie ZIEMIA. Jak ktoś mówi inaczej, nawet ten z tytułami to zwyczajnie powinien sobie wykonać najprostsze badania, a wtedy dostrzeże, iż przyroda naszej planety jest jedna i FINALNIE tworzy logiczną perfekcję. Ułożone są zatem przez PRZYRODĘ wszelkie zależności pierwiastkowe, czyli żywieniowe również. <br />Problem jedynie jest z identyfikacją ewolucyjnych dokonań naszej przyrody, bo to można zrealizować JEDYNIE poprzez wykonanie setek elementarnych badań laboratoryjnych. Ten kto je wykona dopiero może mówić: REALNĄ prawdę.<br /><br />Poczytaj, zapoznaj się to wystarcza. Jednak KONIECZNIE pamiętaj o __CHLEBIE typu KR-IRL, ponieważ to on głównie utrzymuje poziom cukru w stabilnej strefie, czyli nie odczuwasz GŁODU. <br /><br />R E F L E K S J A:<br />__INDEKS ŻYWIENIOWY, a; __INDEKS GLIKEMICZNY, to dwa różne spojrzenia na realia przyrodnicze. <br />IŻ; to identyfikacja ewolucyjnych dokonań przyrody. IG; to marketing, obłuda i biznes. <br /><br />Zobacz też; CUKRZYCA typu 2, wg: IRL KRAKÓW.<br />__Książka; _pt._______: PORADNIK ŻYWIENIOWY człowieka w XXI wieku.<br />Wydanie drugie: zaktualizowane i uzupełnione.<br />__Skrót adresu strony w Internecie_______: MAGDALIRL<br />__ADRES_______: http://www.magdalirl.com.pl/<br /><br />Iga COX, CzęstochowaAnonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1774186432095468486.post-90796618405547987182010-09-13T05:06:42.317-07:002010-09-13T05:06:42.317-07:00jeszcze jedno pytanie: nie można jeść mięsa/ryb z ...jeszcze jedno pytanie: nie można jeść mięsa/ryb z sosem z jogurtu?design travellerhttps://www.blogger.com/profile/04555805556050210637noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1774186432095468486.post-44976884259649322732010-09-13T05:05:02.661-07:002010-09-13T05:05:02.661-07:00hej, czy znasz jakies ciekawe przepisy na chleb/bu...hej, czy znasz jakies ciekawe przepisy na chleb/bułeczki bez drożdzy i cukru?design travellerhttps://www.blogger.com/profile/04555805556050210637noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1774186432095468486.post-87329504032321143552010-08-15T05:54:22.486-07:002010-08-15T05:54:22.486-07:00Wlasnie wracam na MM i do blogowania - na pewno be...Wlasnie wracam na MM i do blogowania - na pewno bede tu zagladac. ;)Cynamonhttp://cynamonwkuchni.blox.plnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1774186432095468486.post-3966050443806075192010-07-28T10:21:44.484-07:002010-07-28T10:21:44.484-07:00mmm bardzo lubię takie pulpety! pycha!mmm bardzo lubię takie pulpety! pycha!Just My Delicioushttps://www.blogger.com/profile/07611153471733503980noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1774186432095468486.post-61202022675793011492010-07-24T00:49:27.488-07:002010-07-24T00:49:27.488-07:00Magda z sosem jogurtowym nie jest MM, bo jogurt na...Magda z sosem jogurtowym nie jest MM, bo jogurt należy do grupy produktów węglowodanowych ( i to tylko ten chudy, do 1.5% tłuszczu ), a mięso do grupy produktów tłuszczowych. Połączenie węglowodanów z tłuszczami jest na pierwszej fazie Montignaca ( fazie chudnięcia ) zabronione, natomiast w drugiej ( stabilizacji wagi ) można już tak jeść.mmkuchniahttps://www.blogger.com/profile/00113070589943164974noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1774186432095468486.post-34631155540344260752010-07-22T09:10:48.301-07:002010-07-22T09:10:48.301-07:00Nawet nie wiesz jak się cieszę, że tutaj trafiłam....Nawet nie wiesz jak się cieszę, że tutaj trafiłam. Od jakiegoś czasu szukam nowych przepisów i już widzę, że kilka wypróbuję na pewno.LolaBhttps://www.blogger.com/profile/17129312037209679989noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1774186432095468486.post-36095589318019051162010-07-19T04:12:30.732-07:002010-07-19T04:12:30.732-07:00No no... wyglądają smakowicie :)No no... wyglądają smakowicie :)Ivonhttps://www.blogger.com/profile/12417602738610388672noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1774186432095468486.post-78807593400186462892010-07-19T00:59:52.896-07:002010-07-19T00:59:52.896-07:00Pysznie się zapowiadają :)Pysznie się zapowiadają :)kasiaaaa24https://www.blogger.com/profile/10656970880141919313noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1774186432095468486.post-48869669647241111092010-07-18T13:33:10.870-07:002010-07-18T13:33:10.870-07:00A czemu z sosem jogurtowym to nie będzie MM? Tzn z...A czemu z sosem jogurtowym to nie będzie MM? Tzn zakładając oczywiście, że w sosie nie ma mąki a tylko jogurt plus jakieś przyprawy?Magdahttps://www.blogger.com/profile/03196206790062848443noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-1774186432095468486.post-4593576851642447672010-07-18T13:26:20.841-07:002010-07-18T13:26:20.841-07:00takie pulpeciki z kapustą robi się i w moim domu. ...takie pulpeciki z kapustą robi się i w moim domu. są pyszne.asiejahttps://www.blogger.com/profile/10050718531838242903noreply@blogger.com